Categories:

Solarijum

Solarijum je aparat za sunčanje koji koristi UV zrake, kako bi koža postala tamnija. Opremljen je svetlosnim lampama koje oslobađaju koncentrovane veštačke ultraljubičaste (UV) zrake. UV zračenje je vrsta energije koju prirodno proizvodi sunce.

More Info

Holivudski – karbonski piling

PhiLaser Type R 2.0 – Laser se koristi za tretmane poput uklanjanja tetovaža, lečenja staračkih pega te uklanjanja pigmenata i hiperpigmentacija.

Laserski aparat Phi vrlo je učinkovit na različitim tipovima kože i uključuje najnoviju tehnologiju uklanjanja pigmenta, istovremeno bez invazivnog uticaja na kožu, te je savršen za tretiranje širokog spektra problema s kožom.

Izvodi razne tretmane uklanjanja tetovaža i pigmentacije, poput uklanjanja tetovaža obrva, uklanjanja hiperpigmentacija, uklanjanja tetovaža, kao i staračkih pega. Takođe izvodi tretman s ugljenik pilingom, što je revolucionarni laserski postupak namenjen problematičnoj koži i začepljenim porama, a potpomognut toplotnom energijom lasera; ugljenik prodire do epidermisa stimulišući ćelije kože da poprave i očiste pore.

More Info

Tretmani lica

Higijenski tretman lica je prvi i osnovni tretman nege lica. Pored higijenskog tretmana u našoj ponudi imamo polutretman nege lica kao i anti-age.

More Info

PHY LASER

Epilacija

Trajna laserska epilacija jedan je od najbezbolnijih i najucinkovitijih metoda odstranjivanja dlaka sa zeljenih delova na licu i telu laserima se sprecava dalji rast dlaka i nakon nekoliko ponavljanja tretmana dlake prestaju da rastu na delovima tela gdje se tretiraju.

More Info

Pedikir

Negovana koža, lepa i nežna na dodir jedna je od glavnih odlika ženskih stopala, estetski detalj koji čini ženu lepšom i privlačnijom. Pored estetskog pružamo i uslugu medicinskog pedikira, jer ne samo da Vaša stopala izgledaju lepo već je i isto bitno da budu zdrava i negovana.

Šminker

Kozmetika je supstanca ili proizvod koji se koristi za poboljšanje ili promenu izgleda lica ili mirisa i teksture tela.

More Info

Masaža

Masaža zahteva stručni rad sa mekim tkivima u telu. Tehnike masaže obično se primenjuju rukama, prstima i laktovima.

More Info

Manikir

Manikir je kozmetički tretman noktiju i ruku koji se izvodi korišćenjem posebnih instrumenata uz posvećenost svakom detalju.

More Info

Mezoterapija

Mezoterapija – tretman koji se koristi za uspešno otklanjanje najupornijih masnih naslaga i celulita. Predstavlja medicinsku tehniku ubacivanja različitih aktivnih supstanci mikroinjekcijama u slojeve kože i potkožno tkivo. Ubrizgavanjem manjih doza koktela smešanih od prirodnih ekstrakata, enzima, minerala, homeopatskih agenasa, vitaminskih kompleksa, amino-kiselina (L-karnitin, mezostabil, vitamin C, vitamin A, ekstrakt artičoke, oligoelementi, kofein, hijaluronska kiselina, dekspantenol, ginko biloba itd.) u problematične regije na telu postižu se željeni efekti.

More Info