Karbon laserski tretman preporučuje se svim tipovima kože, bez obzira na godine i stanje kože, budući da sa nje briše tragove umora i ujednačava ten, ali posebno onima sa problematičnom, masnom kožom koja se sklona nesavršenostima kao što su akne, miteseri, višak sebuma i proširene pore. Ovaj tretman je bezbedan za sve tipove kože, zato što poboljšava opšte stanje kože, stimuliše proizvodnju kolagena, podmlađuje kožu lica, ali i smanjuje upalne procese karakteristične za problematičnu kožu.

Karbonski laserski piling je tretman koji traje od 30 do 40 minuta, a odvija se u dve faze: na lice nanosi karbonski losion na bazi prirodnog uglja koji upija višak masnoće, nečistoće, toksine i mrtve ćelije kože, po principu na kom funkcioniše privlačenje magneta i metala. Ovaj deo tretmana izgleda kao da stavljate na lice prijatnu masku. Nakon kraće pauze, potrebne da bi se naneti karbonski losion osušio, sledi druga faza tretmana koja uključuje upotrebu lasera. Ovaj laser zahvaljujući inovativnoj, potpuno bezbednoj i ultraefikasnoj laserskoj tehnologiji upija tamnu boju karbonskog losiona. Tokom tretmana koža se blago zagreva i na taj način se steriliše, oslobađa svih nečistoća, viška masnoće i toksina, kao i mrtvih ćelija površinskog sloja. Uklanjajući laserom karbonski losion sa kože istovremeno se odstranjuju bakterije i nečistoće iz pora, koje su uzročnik akni i viška sebuma, te koža ostaje besprekorno čista.

Odmah nakon prvog tretmana vaša koža će izgledati osveženo i blistavo, a sa njene površine nestaće sitne nesavršenosti, što je posebno važno ako je koža problematična. Prednost ovog tretmana jeste to što je pogodan za sve tipove kože i ne zahteva vreme za oporavak kože, budući da se tokom procesa ne koriste lekovi, ni hemijski preparati koji je isušuju ili oštećuju.

Karbon laserski piling traje između 30 i 40 minuta, a odmah nakon tretmana možete se vratiti svojim svakodnevnim obavezama. Preporučuje se jednom mesečno za čišćenje kože i održavanje blistavog tena i zdrave i lepe kože.

Service Gallery