Mezoterapija – tretman koji se koristi za uspešno otklanjanje najupornijih masnih naslaga i celulita. Predstavlja medicinsku tehniku ubacivanja različitih aktivnih supstanci mikroinjekcijama u slojeve kože i potkožno tkivo. Ubrizgavanjem manjih doza koktela smešanih od prirodnih ekstrakata, enzima, minerala, homeopatskih agenasa, vitaminskih kompleksa, amino-kiselina (L-karnitin, mezostabil, vitamin C, vitamin A, ekstrakt artičoke, oligoelementi, kofein, hijaluronska kiselina, dekspantenol, ginko biloba itd.) u problematične regije na telu postižu se željeni efekti. Efekti se postižu farmakološkim dejstvom preparata i fizičkom stimulacijom mikroubodima. Jednim koktelom je moguće delovati na više problema odjednom. Na lokalizovane masne naslage, celulit i slab tonus kože zajedno, a kokteli predviđeni za terapiju ovih vrsta nepravilnosti formulisani su tako da blokiraju deponovanje i ujedno podstaknu oslobađanje i sagorevanje masti i ubrzavanje cirkulacije, gde mezoterapijski koktel razgrađuje masne naslage i restruktruiše vezivno tkivo, a kao krajnji efekt dobija se zategnuta i jedra koža bez jastučića i narandžine kore. Mezoterapija nije predviđena za smanjenje telesne težine, već za uklanjanje masnih naslaga i celulita koji ne reaguju na dijete i redovno vežbanje. 

U našem frizersko-kozmetičkom salonu imamo sledeće tretmane:

BIOREVITALIZACIJA Hijaluronska kiselina I faktori rasta, 18 vitamina, 23 aminokliseline, 6 minerala, glutation, taurin. Svi tretmani lica rade se sa lokalnom anestezijom a sam tretman traje 45 min.

Mezoterapija za kožu sklonu cvrenilu sa proširenim kapilarima, rosacea

Mezoterapija za podmladjivanje i rekonstrukciju vezivnog tkiva kože. Za terapiju ožiljka od akni, prevencija strenja kože, redukcija finih bora, umirivanje I hidratacija kože.

Mezoterapija za smanjene tamnih mrlja, ujednačavanje tona, smanjenje dubokih bora, I poboljšavanje tonusa kože.

Mezoterapija kao zamena za botox. Samnjuje kontrakcije mišića lica, sprečava nastanak novih mimićkih bora I ublažava postojeće, daje efekat liftinga.

Mezoetarpija bora na vratu.

Mezoterapija koja usporava starenje kože, usporava proces oksidacije, ublažava bore I fine linije, učvršćuje kožu, umiruje iritiranu I oštećenju kožu skolnu crvenilu.

Mezoretapija akni, masne kože sklone aknama, proširne pore i višak sebuma.

Mezoterapija vitaminima ( u zavisnosti od tipa vaše kože odredjuje se miks vitamina)

Mezoterapija celulita. Tretman se ponavlja na dve do četiri nedelje, najviše 6 vezanih tretmana.

Lipoliza – Tretman se ponavlja na dve do četiri nedelje, najviše 6 vezanih tretmana. U terapiji lokalnih masnih naslaga.

Mezoterapija kose Stimuliše rast kose I sprečava opadanje kose, poboljsava kvalitet kose, ojačava tanku kosu, deluje protiv peruti

[table id=1 /]